Nvft.nl » Walvissen kijken naar deze nieuwe crypto voor mogelijk astronomische stijgingen

Walvissen kijken naar deze nieuwe crypto voor mogelijk astronomische stijgingen

Het onderstaande artikel is een inzending en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze reviewers zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Om te weten welk geld omhoog kan, kun je een paar dingen in gedachten houden. Zo zie je het laatste cryptonieuws, maar kun je ook zien wat de cryptowalvissen doen met hun investeringen.

Crypto-walvissen zijn investeerders die met veel geld op de markt zijn. De deals vallen op door hun omvang en worden gevolgd door Twitter-accounts en andere platforms.

Door deze transacties te monitoren, kun je zien wanneer de rijkste investeerders hun geld uit een cryptovaluta halen, of een groot bedrag storten.

>>> Word nu lid van de nieuwe crypto-voorverkoop <<<

Crypto Whales kijken naar deze nieuwe crypto presale

Er is een nieuw fonds beschikbaar in een pre-sale waar veel walvissen naar kijken. This may interest you : Investeren in Crypto: vijf fouten die je niet mag maken. De Dash 2 Trade-cryptocurrency is een valuta die is gemaakt door het team achter het Learn 2 Trade-platform.

Het D2T-token heeft zijn eigen framework waarmee u het token kunt gebruiken; Deel 2 Handel. Dit platform is een dashboard waar je alle informatie kunt krijgen die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen in de cryptomarkt.

Het dashboard moet worden vergeleken met de Bloomberg Terminal, een populair pakket dat door elke ervaren handelaar als informatiebron wordt gebruikt.

Er zijn twee grote verschillen tussen Dash 2 Trading en de Bloomberg Terminal; Ten eerste richt Dash 2 Trading zich volledig op crypto en ten tweede heb je geen abonnement van $ 2.000 per maand nodig.

Dash 2 Trading is er in drie verschillende merken; gratis, begin met premium. Het startersplan kost 400 D2T-tokens per maand, terwijl het premiumplan 1.000 D2T-tokens per maand kost. Er zijn kortingen als u het pakket voor een langere periode uitschakelt.

Read also :
Het volgende artikel is een presentatie en valt buiten de verantwoordelijkheid van…

Wat kun je met Dash 2 Trade?

Met Dash 2 Trading krijg je toegang tot allerlei informatie en tools als je een abonnement afsluit. See the article : Jeugd en investeringen: ‘Sommige mensen denken: ‘Ik stop wat geld in crypto, dan kan ik een groot huis kopen’. Zo krijg je de laatste technische informatie van de prijs van de crypto die je wilt zien om te bepalen welke prijs zal stijgen en welke niet.

Naast technische informatie kun je ook informatie gebruiken over sociale gevoelens over een project. Je hoeft niet meer te zoeken via social media, maar je vindt alle informatie over het project gemakkelijk terug.

U voert verschillende risicobeheertaken uit met uw beleggingen en u heeft een ‘planningsstrategie’. In de applicatie kun je zelf een plan maken en ontdekken hoe het werkt.

De D2T-token wordt gebruikt op het platform en alleen wanneer u deze tokens bij u heeft, heeft u toegang vanaf het algemene dashboard. Naast de kans die je krijgt op een lijst vol informatie over de hele cryptomarkt, kan de D2T-token ook de prijs verhogen om winst te maken.

This may interest you :
Onderstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto…

Dash 2 Trade Presale

Je hebt de D2T-token al gekocht bij de eerste aankoop op de Dash 2 Trade-website. De pre-order omvat negen verschillende categorieën die elke keer in waarde stijgen. Read also : De top 5 beste ‘groene’ cryptovaluta voor duurzame beleggers. Hierdoor kun je nu voor de beste prijs naar binnen.

Deze munt kost bijvoorbeeld slechts $ 0,0476 terwijl je de vorige keer $ 0,0662 voor een token hebt betaald. Dit betekent dat u door nu te investeren een winst van bijna $ 0,02 per token krijgt.

Na de eerste aankoop komt het geld ook beschikbaar op een exchange en kan de prijs verder oplopen. In totaal zullen 700 miljoen tokens beschikbaar worden gesteld voor voorverkoop met een totale voorraad van 1 miljard tokens.

Als alle tokens zijn verkocht, verdient Dash 2 Trading $ 40 miljoen. Dat geld gaat naar de uitbreiding van het platform en wordt gebruikt voor zaken als marketing om de positie in de ogen van klanten te krijgen.

>>> Nu in Dash 2 Trading <<<

Het artikel staat op een gedeelde site en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze reviewers zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koen K.