Nvft.nl » Waarom noemen cryptowalvissen dit een interessante crypto-investering?

Waarom noemen cryptowalvissen dit een interessante crypto-investering?

Onderstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

De cryptomarkt heeft het zwaar. Hoewel de prijs van bitcoin vorige week een beetje herstelde en momenteel de steun van $16.000 heeft hersteld, gaat de markt nog steeds gebukt onder paniek en negatief cryptonieuws na de ineenstorting van beurs FTX.

Toch zijn er nog steeds projecten die succesvol van start gaan en met hoge verwachtingen het nieuwe jaar ingaan. Een daarvan is Dash 2 Trade, een langverwacht crypto-analyseplatform dat de afgelopen 2 maanden miljoenen investeerders heeft verzameld.

Lees verder voor een analyse van Dash 2 Trade en waarom dit cryptoplatform een ​​investering voor 2023 zou kunnen zijn, of gebruik de onderstaande link om rechtstreeks naar de Dash 2 Trade-website te gaan voor meer informatie.

>>> Koop Dash 2 Trade <<<

Beste Crypto Investering tijdens een Crypto Crash – Zo kun je Succesvol Investeren in een Bear Market

Het is een bekend gezegde in de cryptowereld: “Millionaires are made during the bear market”. Wanneer de waarde van crypto en aandelen daalt, ontstaat er paniek in de markt, maar dan verschijnen de kansen voor investeringen die later het leven veranderen. To see also : Is periodiek beleggen in cryptomunten een goede strategie?.

Slimme handelaren pakken dit als volgt aan. Ze doen eerst uitgebreid onderzoek naar bedrijven en projecten om vast te stellen welke fundamenteel het sterkst zijn en daarom de ongunstige omstandigheden van de bearmarkt zullen overleven.

Dan wachten ze niet passief af, maar beginnen ze regelmatig actief te investeren in de aandelen of tokens van deze sterke bedrijven. Ze laten zich niet afschrikken door de mogelijkheid dat de prijs en dus de waarde van hun belegging tijdens de eerste periode nog meer kan dalen.

In plaats daarvan blijft u als belegger uw investering regelmatig verhogen en meer handelsproducten kopen. Deze tactiek wordt dollar cost averaging genoemd en stelt beleggers in staat om hun gemiddelde kosten per token of aandeel van een bedrijf dat ze vertrouwen te verlagen.

Zo wordt uw positie eigenlijk gunstiger en gunstiger. De markt beweegt in cycli en wanneer de beer verandert in een bullmarkt, profiteren deze handelaren het meest. Een voorbeeld hiervan zijn beleggers tijdens de financiële crisis in 2008.

De bekende S&P-index daalde toen met 50% in waarde, en moest dus meer dan 100% stijgen om weer op het oude niveau te komen. Dit werd binnen 3,5 jaar bereikt, en degenen die stevig investeerden volgens de principes van DCA verdubbelden bijna hun geld (en nog veel meer later tijdens de bullmarkt).

On the same subject :
‘De inflatie raakt nu iedereen: met alleen sparen red je het niet’…

Waarom Investeerders Dash 2 Trade als de Beste Crypto Investering tijdens de Crypto Crash zien

Dash 2 Trade organiseert momenteel een crypto-voorverkoop. Meer dan $ 7,75 miljoen aan kapitaal is opgehaald in de afgelopen 7 weken. Read also : Dit moet je weten voordat je gaat investeren in cryptocurrency. Dit betekent dat de pre-sale al voor bijna 90% is uitverkocht.

Dash 2 Trade is een nieuw cryptoplatform dat gebruikers verschillende vormen van analyse en cryptosignalen zal bieden. Dit doen ze op basis van social analytics en on-chain data, technische indicatoren en historische resultaten. Het bedrijfsadvies dat zij hierdoor kunnen geven, is dé manier om uw resultaat als belegger te optimaliseren. Als gebruiker van Dash 2 Trade heb je binnenkort toegang tot verschillende voordelen, waaronder de beste actuele informatie over:

Dash 2 Handelsgrafieken, welke bestaande en nieuwe cryptocurrencies het goed doen, en welke kunnen dalen of stijgen. Gebruikers van dit cryptoplatform kunnen hier vervolgens op reageren. Dit kan met hun eigen strategie, of een strategie die ze ontwerpen op basis van de strategiebouwer van het cryptoplatform.

Dash 2 Trade biedt ook risicoscores en beoordelingen voor pre-sales en nieuwe cryptocurrencies. Zo kun je altijd als een van de eersten de beste crypto-investering doen.

Dash 2 Trade Presale Bijna Uitverkocht – Investeren Nog Mogelijk

Crypto-voorverkoop kan leuk zijn tijdens een crypto-crash. Deze tokens hebben nog geen geschiedenis omdat ze gloednieuw zijn. Als investeerder kunt u goedkoop instappen en profiteren van een project dat nog in de kinderschoenen staat. See the article : Ethereum-prijs kan onder $ 1k dalen – beste tijd volgens walvissen. Natuurlijk zijn er ook grote risico’s aan verbonden. Doe goed onderzoek en wees je bewust van de nadelen van nieuwe cryptoprojecten.

De voorverkoop van Dash 2 Trade loopt in fasen. De 3e fase loopt nu, waarin het D2T-token beschikbaar is tegen een vaste prijs van 0,0513 USDT. De voorverkoop is nu voor 88,84% uitverkocht, waardoor er niet veel tijd overblijft om tegen deze gunstige prijs binnen te komen.

Als investeerder in de voorverkoop krijgt u als early adopter als eerste toegang tot de D2T-tokens. Deze kunnen gebruikt worden om alle (premium) diensten van het Dash 2 Trade crypto platform te gebruiken.

Meer informatie over hoe u zelf aan de voorverkoop kunt deelnemen, vindt u via onderstaande link naar de officiële Dash 2 Trade-website.

>> Meer informatie over Dash 2 Trade <<<

Bovenstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

See the article :
Investeren in bitcoin is een van de beste manieren om meer winst…

Koen K.