Nvft.nl » Slim beleggen te midden van hoge inflatie en een dreigende recessie: wat de experts zeiden Business Insider Live: Crypto!

Slim beleggen te midden van hoge inflatie en een dreigende recessie: wat de experts zeiden Business Insider Live: Crypto!

Slim beleggen in tijden van hoge inflatie en dreigende recessie: dit zeiden experts bij Business Insider Live: Crypto!

Hoge inflatie betekent dat uw geld snel minder waard wordt. This may interest you : Opnemen van dollars en euro’s is nu mogelijk op de crypto-exchange WhiteBIT. Hoe ga je hier als belegger mee om en welke rol kan crypto hierin spelen?

Op 20 oktober bespraken topexperts de kansen en risico’s voor investeerders in de online talkshow Business Insider Live: Crypto!

Presentator Joost Hoebink verwelkomde CEO Marleen Evertsz van de alternatieve beurs Nxchange, ook een bekende goudexpert op het Goldrepublic-platform; samen met Patricia Bogaerts van Fem-Invest en Samara Hegeman van de professionele crypto-investeerder Icoinic begon de discussie over hoe investeerders zich in de huidige markt moeten positioneren.

Meer in het algemeen gingen de experts ook in op vragen als: wat is logisch als je serieus aan de slag wilt met financiële planning?

De bekendste crypto-expert van Nederland belde vanuit Portugal: Didi Taihuttu. Ook landenmanager Hugo Suidgeest van het spaar- en beleggingsplatform Trade Republic gaf zijn visie op de markt. En voor de derde keer als gast: handelaar Elroy Heisterkamp met 5 tips over beleggen in een bearmarkt.

Bekijk hier de hele uitzending:

LEES OOK: Beleggen in onrustige markt: dollar en grondstoffen als veilige haven, crypto voor kansen op korte termijn, volgens daghandelaar Elroy Heisterkamp

Business Insider Live: Crypto Powered by Litbit Wilt u beginnen met investeren in Bitcoin, Ethereum en meer dan 80 andere cryptoproducten? Dat kan bij LiteBit. Dit van oorsprong Nederlandse cryptoplatform, geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, maakt cryptohandel eenvoudig. Je kunt hier crypto kopen, verkopen, wedden en opslaan. Read also : Rijke mensen investeren liever direct in crypto. Veilig, gemakkelijk en snel. Begin hier direct met winkelen.

Read also :
Zoals elke crypto-investeerder weet, kan investeren in crypto ook geld opleveren in…

Koen K.