Nvft.nl » Rust aan de top van crypto: deze kleinere munten groeien nog flink

Rust aan de top van crypto: deze kleinere munten groeien nog flink

We zien de cryptomarkt weer afkoelen, vooral aan de top. Er is nog veel scepsis over de huidige rally in de markt en daardoor veel angst voor een pullback. Desondanks steeg de totale cryptomarktkapitalisatie met 0,7% tot $1,09 biljoen. Het lijkt erop dat de focus nu naar de kleinere munten gaat, want er zijn nog steeds enkele grote munten.

📈Marktoverzicht #BTC-prijs wordt verhandeld boven $ 23

De Top-10 verhandeld in de groene ruimte: $ BNB + 4,1%, $ XRP + 3,3%, $ ADA + 1,2%.

Marktkapitalisatie: $ 1,11 biljoen (+1,59%) $BTC-dominantie: 39,95% (-0,01%) Angst & Hebzuchtindex: 52 (neutraal)

Volledig rapport👉https://t.co/zD3hCIPnmL pic.twitter.com/ngx9ykuBo1

— CryptoRank-platform (@CryptoRank_io) 24 januari 2023

Bitcoin koers heeft nog moeite met $23.000

Bitcoin (BTC) schommelde de afgelopen 24 uur meerdere keren rond de $ 23.550, maar verliest vanmorgen opnieuw met $ 23. See the article : Dit moet je weten voordat je gaat investeren in cryptocurrency.000. De prijs lijkt steun te krijgen en stijgt langzaam richting $22.900. Daarmee is bitcoin vandaag slechts 0,1% gestegen, maar nog steeds 33% hoger dan twee weken geleden.

— Will Clemente (@WClementeIII) 23 januari 2023

Read also :
Beleggers blijven geld inleggen in cryptofondsen, ondanks de bear market van 2022…

Ethereum koers zakt iets

Ethereum (ETH) heeft de afgelopen dagen wat geleden na een test van $1.650. Desondanks heeft ETH nog steeds meer dan $ 1620, maar het is vandaag 1% gedaald tegen een prijs van $ 1625. This may interest you : Investeren in cryptovaluta? Bekijk deze tips voor beginners. Ondertussen komt de volgende grote verklaring steeds dichterbij.

Intrekking-Mainnet-Shadow-Fork-1 is voltooid 🚀🚀🚀

Het begon met een paar problemen omdat de configuratie niet echt werd gebruikt op geth (we staan ​​niet toe dat de mainnet-configuratie wordt overschreven). De configuratie wordt correct gebruikt en alle knooppunten zijn het erover eens. We zullen enkele slechte knooppunten starten.

— MariusVanDerWijden (@vdWijden) 23 januari 2023

Read also :
Veel mensen zijn nogal duister over de houding van banken ten opzichte…

Crypto top 10 blijft over het algemeen rustig

Ook de rest van de top 10 crypto’s bleef de afgelopen 24 uur stil. Ripple (XRP) ligt momenteel boven $0,425 en is met 0,2% gestegen. Cardano (ADA) is ook met 0,2% gestegen, maar ligt ook onder de $ 0,38. On the same subject : Crypto jaaroverzicht 2022: bitcoin, domino en t…. Polygoon (MATIC) is met 1% gestegen tot $1,02. Solana (SOL) en dogecoin (DOGE) zijn vandaag beide 0,5% gedaald.

Desondanks stijgen binance coin en polkadot het sterkst

Binance coin (BNB) steeg gisteravond sterk en bereikte uiteindelijk $323. De prijs is nu gedaald tot $ 350, maar is vandaag nog steeds 3,1% hoger. Polkadot (DOT) steeg gisteren scherp, maar daalde van de ene op de andere dag lichtjes. DOT-aandelen zijn vandaag met 3,4% gestegen naar $ 6.

1/ Het is tijd voor #PolkadotRoundup! Bekijk het voor het laatste belangrijke nieuws en aankondigingen van parachain-teams, ecosysteemprojecten en infrastructuuraanbieders. pic.twitter.com/KuUWp9iZle

— Polkadot (@Polkadot) 23 januari 2023

Crypto top 100 hardste dalers

Hoewel de meeste van de top 100 vandaag rood zijn, zijn ze niet erg groot. Aan de rode kant vinden we enkele prijzen die de laatste tijd flink zijn gestegen. Zo daalde aptos (APT) met 4%, nexo (NEXO) met 4,5%, axie infinity (AXS) met 5% en ecash (XEC) met bijna 7%.

Rocket pool hardste stijger crypto top 100

Aan de andere kant hebben we ook verschillende groene prijzen in de top 100. Fantom (FTM) is met 6% gestegen en chiliz (CHZ) en quant (QNT) zijn met 6,5% gestegen. Bitdao (BIT) en lido (LDO) zijn beide met bijna 7% gestegen, maar de raketpool is vandaag de snelste om boven de 100 te klimmen.De prijs van RPL steeg iets boven de $ 40 en is nog steeds met 11% gestegen naar $ 39,6.

Meer flinke stijgers buiten crypto top 100

Hoewel we ons meestal alleen op de top 100 richten, is het tegenwoordig duidelijk dat cryptovaluta’s met een kleine marktkapitalisatie tegenwoordig veel aandacht trekken. In de 200 van vandaag vinden we bijvoorbeeld een groot aantal prijzen die meer dan 10% stijgen en het pictogram (ICX) stijgt met 30% naar de positie van 150.

Heb je de $icx-pijp gezien!? Dat zijn waarschijnlijk mensen die $icx kopen ter voorbereiding op de #machinMob #TamashiTribe van de geweldige @_StudioMirai pic.twitter.com/IyWQKPMSA4

— SM bigfloater 🔌📺🌐🍄 (@bigfloater74) 24 januari 2023

Boven de 300 krijgen we zelfs enkele prijzen meer dan 20% erbij. Houd het netwerk (KEEP) omhoog met minder dan 67% tot plaats 262.

Als u NU/KEEP op Coinbase heeft en wilt converteren naar T, kunt u uw geld opnemen in een persoonlijke portemonnee (bijvoorbeeld @CoinbaseWallet) en vervolgens uw NU/KEEP-tokens converteren naar T op het @TheTNetwork-dashboard. https://t.co/9WjXKBQiiM

— Coinbase Assets (@CoinbaseAssets) 23 januari 2023

Handel samen met Crypto Insiders

Op zoek naar hulp bij verkoop? Heeft u vragen en wilt u snel een technische analyse van een groot aantal cryptovaluta ontvangen? Word lid en probeer het Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uit. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en laatste onderzoek. Hier kunt u ook direct kennismaken met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan ​​om u te helpen!

Disclaimer: beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en tips op deze website zijn gebaseerd op de persoonlijke ervaringen en ervaringen van onze onderzoekers en zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koen K.