Nvft.nl » “Green crypto” IMPT heeft $ 150.000 opgehaald in de eerste 24 uur van de voorverkoop

“Green crypto” IMPT heeft $ 150.000 opgehaald in de eerste 24 uur van de voorverkoop

Het onderstaande artikel is een ingezonden stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

In de eerste 24 uur van de IMPT-voorverkoop heeft het project al meer dan € 150.000 opgehaald. De campagne die gisteren is geopend en bestaat uit drie verschillende fasen, de eerste fase begint te werken tot 25 november, of totdat 600 miljoen tokens zijn verkocht.

Met in totaal 3 miljoen tokens biedt IMPT meer dan de helft van de tokens in voorverkoop.

Is dit de beste groene crypto van 2022?

Het IMPT-cryptoproject staat nog in de kinderschoenen, maar heeft grote plannen om klimaatverandering tegen te gaan. See the article : XRP-prijsvoorspelling: hierdoor zal Ripple alleen maar omhoogschieten. Het doet dit door cryptocurrency, blockchain en carbon accounting te combineren.

Met je IMPT-tokens kun je carbons kopen op het platform en zelf bepalen wat je met deze credits doet. U kunt ze bijvoorbeeld voor een groot bedrag proberen door te verkopen, maar met krediet kunt u niets doen, of zelfs helemaal van de markt halen.

Met de laatste optie zorgt u ervoor dat de uitstoot die gemaakt kan worden met deze CO2-waarden niet meer voorkomt. Zo kun je je output aanpassen.

Voor het uit de markt halen van carbon credits wordt u ook beloond in de vorm van een ‘groene NFT’. Je kunt deze opslaan of verhandelen op de NFT Market van IMPT, op deze manier kun je geld verdienen met crypto en tegelijkertijd de klimaatverandering bestrijden!

See the article :
Periodiek beleggen is een van de beleggingsstrategieën waarmee u stukje bij beetje…

Veel toepassingen gepland 

Daarnaast opent het project ook een eigen sociaal platform waar mensen met elkaar in contact kunnen komen en groene banen kunnen vinden. On the same subject : Wist je dat Nipsey Hussle een vroege crypto-investeerder was?. Dit is consistent met het puntensysteem, hoe meer je op het platform werkt, hoe meer punten je krijgt.

U verdient deze IMPT-punten ook door CO2-credits te kopen en uit de markt te halen of voor aankopen in de IMPT-winkel. In deze winkel kunnen merken producten aanbieden en IMPT-gebruikers kunnen ze kopen, met automatische conversie naar IMPT-tokens om CO2-credits te kopen.

De indicator kan voor al deze toepassingen worden gebruikt, maar het stelt u ook in staat om deel te nemen aan beslissingen over belangrijke problemen met betrekking tot projectbeheer. Dit gaat via IMPT DAO, een onafhankelijke organisatie waar elke belegger deel van kan uitmaken.

Presale loopt nog lang door

Zoals vermeld, zal de IMPT-voorverkoop in totaal 1,8 miljard tokens verkopen als de volledige voorverkoop wordt verkocht. See the article : Beleggers blijven ondanks de bearmarkt van 2022 geld in cryptofondsen pompen. In totaal zou dit meer dan 40 miljoen dollar moeten opleveren, zodat het project kan doorgaan en vooruit kan gaan.

Het is beter om zo snel mogelijk te investeren als je wilt, aangezien de prijs geleidelijk stijgt. Aanvankelijk zullen 600 miljoen tokens worden aangeboden voor $ 0,018, maar in de laatste fase zullen de munten worden verkocht voor $ 0,028.

> Doe zelf mee aan de IMPT Presale <<<

Het bovenstaande artikel is een ingediend stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

On the same subject :
Zoals elke crypto-investeerder weet, kan investeren in crypto ook geld opleveren in…

Koen K.