Nvft.nl » Deze munten zijn (potentieel) interessant voor 2023

Deze munten zijn (potentieel) interessant voor 2023

Cryptocurrency is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben inmiddels geïnvesteerd in crypto, blijkt uit cijfers van Ipsos, waarvan een groot deel investeert in het bedrijfsleven.

Waar het allemaal begon met de prijs van Bitcoin, is het nu interessant om ook in andere altcoins te investeren. Benieuwd welke cryptovaluta voor 2023 interessant kunnen zijn? We hebben naar je gezocht.

Investeren in Bitcoin koers blijft goed idee

Als er één valuta is die jaar na jaar zijn waarde heeft bewezen, dan is het wel Bitcoin. Dit is niet verwonderlijk, aangezien Bitcoin de allereerste cryptocurrency was. De basis van cryptocurrency is daar. Read also : Is periodiek beleggen in cryptomunten een goede strategie?. Hoewel er vaak wordt gezegd dat het bereik een beetje buiten Bitcoin ligt, is de munt nu drie keer meer waard dan twee jaar geleden. Tel daarbij op dat steeds meer bedrijven over de hele wereld Bitcoin accepteren als betaalmiddel en je hebt een zeer interessante investering.

Er zijn zelfs experts die verwachten dat Bitcoin €200.000 tot €2 miljoen per dag waard zal zijn. Of dit ook echt gaat gebeuren is natuurlijk nog even afwachten, maar als (beginnende) belegger in deze cryptocurrency kan het zeker geen kwaad om deze coin anno 2023 in je digitale portefeuille te hebben. Explosieve stijgingen moet je in het nieuwe jaar niet verwachten, maar zolang je belegt voor de lange termijn is het zeker interessant genoeg.

Read also :
Onderstaand artikel is een voorstel en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto…

Binance Coin als een van snelst groeiende munten

Als je de afgelopen jaren in Binance Coin (BNB) hebt geïnvesteerd, zit je goed met je investering. Deze cryptocurrency is een van de snelst groeiende valuta’s van dit moment en is daarmee een van de meest succesvolle cryptovaluta’s van dit moment. Read also : In welke munt moet u investeren als alle cryptovaluta crasht – Tips om vandaag crypto te kopen bij een crash?. Als we naar de prijs kijken, zien we dat deze sinds de introductie van de munt in 2017 als een gek is gestegen. Hoewel je nog geen Bitcoin-waarden moet verwachten, stijgt de munt procentueel.

Experts verwachten dat de Binance Coin ook in 2023 goed gaat scoren. Waar de munt het in 2022 rustig aan leek te doen, denkt men dat de munt in 2023 een klein feestje zal vieren. Waarschijnlijk nog niet het jaar waarin BNB de waarde van € 1000 overschrijdt, maar wel rond de € 750. Houd je de cryptocurrency voor langere tijd vast, dan is de kans groot dat je er in 2024 of 2025 met een waarde van € 1000 of meer.

See the article :
Als je sinds 2021 investeerder bent in crypto, heb je nu je…

Mooi jaar verwacht voor Solana (SOL)

Begint u net met ondernemen of overweegt u te investeren in een kleine altcoin? Dan is Solana (SOL) zeker interessant. Deze cryptocurrency heeft het afgelopen jaar een opmerkelijke groei doorgemaakt. Read also : Ondersteuning en weerstand: dit is hoe deze twee basisprincipes van technische analyse kunnen worden toegepast op bitcoin. Waar de munt eerst maar €2 waard was, had je een jaar later €200 voor diezelfde munt. De kans is klein dat Solana in 2023 weer zo’n rare groei doormaakt, maar het is een goede cryptocurrency om in je digitale portemonnee te hebben.

De verwachting is dat de munt een positief momentum zal blijven behouden. Net als andere valuta is het aan te raden om voor lange tijd in Solana te beleggen. Zo heb je de meeste kans om terug te komen. Kijk naar Bitcoin. Tien jaar geleden was die cryptocurrency nauwelijks iets waard en nu is de grens van $60.000 al bereikt. Dus scoren.

This may interest you :
Onderstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto…

Ethereum blijft sterkste altcoin

Tot slot aandacht voor een altcoin die sterk is en sterk blijft: de Ether van Ethereum. Dat deze munt ook in 2023 gaat scoren komt vooral door de grote update (The Merge) die onlangs is doorgevoerd. Met deze upgrade is het Proof-of-Work-protocol veranderd naar Proof-of-Stake, waardoor het hele netwerk veel zuiniger wordt. Mede hierdoor is Ethereum ontzettend hard gegroeid en heeft Ether veel potentie voor het nieuwe jaar.

Als gevolg hiervan hebben analisten zeer hoge verwachtingen van Ether en Ethereum voor het nieuwe jaar. Waar de prijs op het moment van schrijven iets boven de €1200 ligt, zal dat in 2023 waarschijnlijk €100/€150 meer zijn. Net als bij andere cryptocurrencies is het erg belangrijk om geduld te hebben. Langetermijnbeleggingen betalen veel meer dan kortetermijnbeleggingen in emoties. Lees verder over crypto in 2023 om het hoogste rendement op uw investering te behalen.

Koen K.