Nvft.nl » Crypto-uitwisseling Bitget verhoogt de gebruikersbeveiliging verder

Crypto-uitwisseling Bitget verhoogt de gebruikersbeveiliging verder

Thuis & gt; Uitgelicht > Crypto-uitwisseling Bitget breidt ook de gebruikersbescherming uit

Het onderstaande artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

Aangezien de crypto-wereld voortdurend wordt overspoeld met incidenten zoals het FTX- en Bitvavo-nieuws, blijven gebruikers het vertrouwen in gecentraliseerde crypto-uitwisselingen verliezen vanwege hun gebrek aan transparantie over hoe de crypto’s van gebruikers worden bewaard. De toonaangevende crypto-uitwisseling van Bitget heeft voortdurend gewerkt aan het vergroten van het gebruikersvertrouwen door verschillende nieuwe beveiligingsinitiatieven te introduceren.

Bitget Protection Fund

Bitget heeft onlangs een beschermingsfonds gelanceerd met als doel de crypto-activa van gebruikers te beschermen. Het werd aanvankelijk opgezet met een fonds van $ 200 miljoen bestaande uit ongeveer 6. See the article : Walvissen kijken naar deze nieuwe crypto voor mogelijk astronomische stijgingen.000 BTC en 80 miljoen USDT, maar werd uiteindelijk verhoogd tot $ 300 miljoen. Het fonds bestaat uit populaire cryptocurrencies met een hoge liquiditeit, zoals BTC, USDT, USDC en is volledig uit eigen middelen gefinancierd, waardoor het meer flexibiliteit biedt om de activa van gebruikers efficiënt te dekken zonder externe maatregelen.

De beurs heeft toegezegd de waarde van het fonds de komende drie jaar te garanderen zonder intrekking. Als de waarde van het fonds daalt doordat de prijs van BTC daalt, zal Bitget de positie blijven dekken om ervoor te zorgen dat het saldo op geen enkel moment onder de $300 miljoen daalt. Om de transparantie te waarborgen, is alle informatie over het fonds openbaar en kunnen gebruikers hier de adressen van de portemonnee zien.

Proof of Reserves (Bewijs van reserves)

Bitget heeft ook een Proof of Reserves-pagina gelanceerd die gebruikers laat zien dat we een zogenaamde “full-reserve exchange” zijn met behulp van de cryptografisch gecontroleerde Merkle-boommethode. To see also : Investeren in cryptovaluta? Bekijk deze tips voor beginners. En dat alle gebruikersactiva die op het platform zijn opgeslagen altijd worden beschermd

Fondsbewaarservice

Bitget lanceert ook een dienst voor het bewaren van fondsen voor professionele investeerders en instellingen. De service biedt speciale portefeuilles aan gekwalificeerde accounts om de bescherming van klantgelden op het platform te waarborgen. This may interest you : Morgan Stanley verwacht meer cryptoproducten op de beurs. De beurs heeft onlangs ook de nieuwste momentopname van “Merkle tree Proof of Reserves” gepubliceerd om gebruikers te verzekeren dat hun activa 1-op-1 in handen zijn van Bitget.

Door acrypto-activa in een aparte portemonnee op te slaan, wordt voorkomen dat gebruikersgeld in gevaar komt in geval van nood, zoals een beurscrash of andere bedreigingen. De activa van de portemonnee worden dagelijks naar boven afgerond om ervoor te zorgen dat de gebruiker ook aan de nodige voorwaarden voldoet.

Bitget CEO Gracy Chen had het volgende te zeggen over de beveiligingsmaatregelen die Bitget neemt om het geld van gebruikers in elke situatie te beschermen:

“De bescherming van de activa van onze klanten is en zal altijd onze eerste prioriteit zijn bij Bitget. Sinds de ineenstorting van enkele industriële tegenstanders hebben we een reeks initiatieven gelanceerd voor een betere bescherming. Naast de beveiliging die wordt geboden met onze $ 300 miljoen USD Bitget Protection Fund en Merkle tree Proof of Reserves, kondigen we met trots onze Fund Custody-service aan. Uitgerust met beveiligingssystemen van industriële kwaliteit en speciale portefeuilleadressen voor gekwalificeerde gebruikers, bevordert de nieuwe service de transparantie en veiligheid voor onze gebruikers en hun fondsen verder.

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is een van de grootste beurzen ter wereld met innovatieve producten en sociale handelsdiensten als belangrijkste kenmerken. Bovendien bedient Bitget momenteel meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen over de hele wereld.

De uitwisseling zet zich in voor het bieden van unieke en veilige handelsoplossingen aan gebruikers en heeft tot doel de acceptatie van cryptocurrencies te vergroten door samenwerkingen met waardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het eerste Italiaanse team van Juventus voetbal, de officiële esports crypto-partner van PGL majoor. en toonaangevende eSports-organisatie Team Spirit.

Het bovenstaande artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

On the same subject :
De cryptomarkt beweegt nog steeds grotendeels zijwaarts, hoewel we vandaag enkele uitzonderingen…

Koen K.