Nvft.nl » Crypto in december 2022: het wordt een piek en een mislukking

Crypto in december 2022: het wordt een piek en een mislukking

Zoals elke crypto-investeerder weet, kan investeren in crypto ook geld opleveren in een bearmarkt. Daarom delen we de cryptovaluta die experts voor de maand december 2022 beoordelen als top en flop.

Voordat we dit doen, is een extra waarschuwing op zijn plaats. Alle analisten maken hun inschattingen op basis van modellen en berekeningen. Zoals we kunnen zien, is de markt momenteel erg onzeker. Zogenaamde ‘zwarte zwaan’-gebeurtenissen, zoals het instorten van een cryptobeurs, kunnen de prijzen sterk beïnvloeden. Dergelijke extremen zijn niet meegenomen in de verwachtingen. U kunt zich hier natuurlijk tegen beschermen door goed risicomanagement in te zetten.

Welke crypto tippen de experts voor december 2022 als top?

Zoals gezegd blijven experts optimistisch en zien ze potentie in de markt. To see also : Jongeren en investeringen: “Sommige mensen denken: “Ik stop wat geld in crypto, dan kan ik een groot huis kopen”. We vermelden de crypto die ze fooi geven voor december 2022.

#1 Ripple (XRP)

De rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de SEC loopt ten einde. Nu de kaarten gunstig lijken voor Ripple, verwachten experts dat de prijs van de munt zal stijgen. This may interest you : Rijke mensen investeren liever direct in crypto. Het kan zelfs als de rechtszaak toch wordt verloren, want dan is de uitwerking van het vonnis duidelijk.

#2 ChainLink (LINK)

Voor Chainlink (LINK) is het belangrijk om te weten dat de prijs rond het laagste punt in 52 weken schommelt. Als gevolg hiervan beschouwen analisten de valuta als goedkoop. Read also : Anoniem investeren in Bitcoin en crypto? Het kan nog steeds. Daarnaast is het volgens de ontwikkelaars vanaf 6 december mogelijk om ChainLink (LINK) aan te zetten. We hebben al verschillende crypto-pieken gezien in een normale markt in de aanloop naar een staking.

#3 Bitcoin (BTC)

Iets meer dan een jaar geleden lag de prijs van één Bitcoin (BTC) nog rond de $64.000, en analisten verwachten dat de munt daar zeker naar terug zal gaan. Men moet rekening houden met de langere termijn, zoals de aanloop naar de volgende halvering in het voorjaar van 2024, maar op korte termijn kunnen door de bijzondere marktomstandigheden flinke koersdalingen volgen.

This may interest you :
Als u overweegt te investeren in cryptocurrency, heeft u een goede dag…

Analisten zijn verdeeld over 2 crypto in december

Naast deze tips zijn er nog 2 crypto’s die de markt verdelen tussen analisten die deze crypto als top zien in december en analisten die denken dat deze munten gaan floppen. Die gaan we natuurlijk ook bespreken.

Koers BuildNBuild (BNB) verdeelt de markt

Op basis van de historische trendontwikkeling geeft de technische analyse van BuildNBuild (BNB) voor december aan dat er een goede kans is op forse prijsstijgingen.

Aan de andere kant is deze munt onlosmakelijk verbonden met de cryptobeurs Binance en ligt hij, net als veel andere cryptomunten, momenteel onder vuur.

To see also :
Onderstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto…

Wordt de Dogecoin (DOGE) koers in december top of flop?

Ook Dogecoin (DOGE) laat tegen de trend in verdere groei zien. Daarnaast heeft DOGE-fan Elon Musk grootse plannen met crypto en Twitter, waar deze munt een grote rol in kan spelen.

Aan de andere kant is deze crypto nu nog steeds een meme-munt. Analisten verwachten dan ook dat voorzichtige investeerders deze munten zonder use case eerst zullen mijden als ze voorzichtiger gaan beleggen. De pessimistische analisten noemen Dogecoin (DOGE) dan ook een flop.

See the article :
Het onderstaande artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van…

Apecoin (APE) voorzien als cryptoflop door gebrek aan user cases

Deskundigen lijken het erover eens te zijn dat Apecoin (APE) de flop van december zou kunnen zijn. Dit is niet direct gerelateerd aan FTX, maar eerder aan het feit dat de munt geen duidelijke use case heeft. Zo is de Bored Ape Yacht Club metaverse game waarvan deze munt het eerste token zou worden nog niet concreet (er is zelfs geen lanceringsdatum bekend). Het is ook onduidelijk waar de munt zijn waarde vandaan haalt en waarom eigenaren en onderliggende organisatie 38% van de hoeveelheid beschikbare Apecoin gratis ontvangen, terwijl de totale waarde van alle APE in omloop wordt geschat op $3,1 miljard. Het wordt dus weer spannend voor crypto in december.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

U kunt de ontwikkeling altijd zelf volgen met onze ONSK analyses en overzichten. Natuurlijk kunt u BTC en de live cryptocurrencies ook 24 uur per dag volgen als u realtime op de hoogte wilt blijven. Tot slot kunt u oefenen met beleggen in aandelen en crypto zonder financiële risico’s door een gratis account aan te maken op virtualelbeleggen.com.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus zo kunt u onze bijdrage ook niet interpreteren. Doe altijd je eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Bronnen: Coingape.com en The Motley Fool

Experts tippen deze 3 crypto’s als top en flop voor december 2022

Koen K.