Nvft.nl » Crypto in december 2022: dit worden de hoogte- en dieptepunten

Crypto in december 2022: dit worden de hoogte- en dieptepunten

Zoals elke crypto-investeerder weet, kan investeren in crypto ook geld opleveren in een bearmarkt. Daarom delen we de cryptovaluta die experts voor december 2022 inschatten als piek en flop.

Voordat we dit doen, is een extra waarschuwing op zijn plaats. Alle analisten maken hun inschattingen op basis van modellen en berekeningen. Zoals we kunnen zien, is de markt op dit moment erg onzeker. Zogenaamde ‘zwarte zwaan’-gebeurtenissen, zoals het instorten van een cryptobeurs, kunnen de prijzen sterk beïnvloeden. Dit soort extremen worden niet meegenomen in de verwachtingen. Natuurlijk kunt u zich hiertegen wapenen door goed risicomanagement toe te passen.

Welke crypto tippen de experts voor december 2022 als top?

Zoals gezegd blijven experts optimistisch en zien ze potentie in de markt. To see also : De top 5 beste ‘groene’ cryptovaluta voor duurzame beleggers. We vermelden de cryptovaluta’s die ze voorstellen voor december 2022.

#1 Ripple (XRP)

De rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de SEC nadert zijn einde. Nu de kaarten gunstig lijken voor Ripple, verwachten experts dat de prijs van de munt zal stijgen. On the same subject : Investeren in crypto tijdens een recessie: 4 do’s en don’ts. Dit kan ook als de rechtszaak toch wordt verloren, want dan is de uitwerking van het vonnis duidelijk.

#2 ChainLink (LINK)

Voor Chainlink (LINK) is het belangrijk om te weten dat de koers rond het laagste punt in 52 weken beweegt. Daardoor zien analisten de munt als goedkoop. See the article : Wie zijn betere beleggers: man, vrouw of het andere geslacht?. Daarnaast is het volgens de ontwikkelaars vanaf 6 december mogelijk om ChainLink (LINK) te raken. We hebben in de periode voor een staking al een aantal cryptostijgingen gezien in een normale markt.

#3 Bitcoin (BTC)

Iets meer dan een jaar geleden lag de prijs van één Bitcoin (BTC) nog rond de $64.000 en analisten verwachten dat de munt daar zeker weer heen zal gaan. Er moet rekening worden gehouden met een langere termijn, zoals de periode voor de volgende halvering in het voorjaar van 2024, maar op korte termijn kunnen door bijzondere marktomstandigheden forse prijsdalingen volgen.

Analisten zijn verdeeld over 2 crypto in december

Naast deze tips zijn er nog 2 crypto’s die de markt verdelen tussen analisten die deze crypto als hoogtepunt in december zien en analisten die denken dat deze munten gaan floppen. Uiteraard bespreken we deze ook.

Koers BuildNBuild (BNB) verdeelt de markt

Op basis van de historische trendontwikkelingen laat de technische analyse van BuildNBuild (BNB) voor december zien dat er een goede kans is op een forse prijsstijging.

Aan de andere kant is deze munt onlosmakelijk verbonden met de cryptobeurs Binance en ligt hij, net als veel andere cryptomunten, momenteel onder vuur.

This may interest you :
Door de jaren heen hebben we veel geleerd van het verleden als…

Wordt de Dogecoin (DOGE) koers in december top of flop?

Ook de Dogecoin (DOGE) laat tegen de trend in verdere groei zien. Daarnaast heeft DOGE-supporter Elon Musk grootse plannen met crypto en Twitter, waar deze munt een grote rol in kan spelen.

Aan de andere kant is deze crypto nu nog steeds een meme-munt. Analisten verwachten dan ook dat voorzichtige beleggers deze munten zonder gebruikerscase eerst zullen mijden als ze voorzichtiger gaan beleggen. Dus de pessimistische analisten bestempelen Dogecoin (DOGE) als een flop.

See the article :
Waarom meer vrouwen moeten gaan beleggen Zijn er echt substantiële verschillen tussen…

Apecoin (APE) voorzien als cryptoflop door gebrek aan user cases

Deskundigen lijken het erover eens te zijn dat Apecoin (APE) de flop van december zou kunnen zijn. Dit heeft niet direct te maken met FTX, maar eerder met het feit dat de munt geen duidelijke gebruikerscase heeft. Zo is het metaverse spel van de Bored Ape Yacht Club, dat deze munt een native token zou worden, nog niet concreet (er is zelfs geen lanceerdatum bekend). ontvang 38% van de hoeveelheid Apecoin die gratis beschikbaar is, terwijl de totale waarde van alle APE’s in omloop wordt geschat op $3,1 miljard. Het wordt dus weer spannend voor crypto in december.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Met onze GEZOCHT analyse en overzicht kunt u altijd zelf de ontwikkelingen volgen. Uiteraard kunt u de koersen van BTC en cryptovaluta ook 24 uur per dag live volgen als u realtime op de hoogte wilt zijn. Tot slot kunt u oefenen met beleggen in aandelen en crypto zonder financiële risico’s door een gratis account aan te maken op virtueelbeleggen.com.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus u kunt onze bijdragen niet zo interpreteren. Doe altijd je eigen onderzoek en beslis op logische gronden of, wanneer, wat en hoeveel je wilt investeren.

Bronnen: Coingape.com en The Motley Fool

Experts stellen deze 3 crypto’s voor als piek en flop voor december 2022

Koen K.