Nvft.nl » Crypto herstelt sterk van dip, maar de meeste pieken zijn lager

Crypto herstelt sterk van dip, maar de meeste pieken zijn lager

De cryptocurrency-markt maakte dinsdagavond een duikvlucht, maar begon gisteravond weer te stijgen. Daarom hebben we vandaag weer een groene dag in cryptoland en staan ​​bijna de hele top 100 in de plus. Veel prijzen zien hun piek echter lager liggen dan eerder deze week. Desondanks steeg de totale marktkapitalisatie met 2,2% tot $ 1,08 biljoen.

📈Marktoverzicht #BTC-prijstransacties boven $ 23K

De Top-10 wordt verhandeld in de groene zone: $ADA +5,92%, $SOL +5,60%, $ETH +3,51%.

Marktkapitalisatie: $1,11 biljoen (+2,63%) Dominantie van $BTC: 40,11% (-1,1%) Angst & Hebzuchtindex: 54 (neutraal)

Volledig rapport👉https://t.co/xGKe6auaVg pic.twitter.com/UckTx3Mm2m

— CryptoRank-platform (@CryptoRank_io) 26 januari 2023

Bitcoin koers blijft met $23.000 stoeien

Bitcoin (BTC) stijgt vandaag iets minder sterk dan veel altcoins, maar is tijdens de dip veel sterker gebleven. Daarom is Bitcoin een van de weinige prijzen die vandaag een hoger record heeft bereikt, en zelfs de hoogste prijs in meer dan vijf maanden. Read also : Beleggers blijven ondanks de bearmarkt van 2022 geld in cryptofondsen pompen. Op het moment van schrijven staat bitcoin echter nog steeds onder de $23.000, maar vandaag nog steeds met 1,7%. Is het voortschrijdend gemiddelde over 200 weken het volgende doel, of is het nog te ver weg?

#bitcoin nadert snel 200WMA…nu weerstand in plaats van ondersteuning.

Het lijkt waarschijnlijk dat we er doorheen gaan.

Gratis live grafiek: https://t.co/AdzEaOJJnD pic.twitter.com/hqTyedZK1t

— Philip Swift (@PositiveCrypto) 25 januari 2023

To see also :
Klaar voor je eerste cryptocurrency in 4 stappen Stap 1: doe onderzoek…

Ethereum piek komt lager uit

Ethereum (ETH) is sterker aan het stijgen, maar viel deze week ook veel harder. Ethereum breekt weer boven de $1.600, maar niet verder dan $1.630, wat ver onder de $1. Read also : 7 dagelijks gebruik voor cryptocurrencies.665 piek ligt die eerder deze week werd vastgesteld. Momenteel is de prijs van ETH ongeveer $1.605, een stijging van 4% vandaag.

Zie het bericht van @VitalikButerin op het Reflexer-forum over hoe RAI-achtige systemen het uitzetten van ETH veilig kunnen ondersteunen https://t.co/eTfAqorDmj

— Reflexor (@reflexerfinance) 25 januari 2023

See the article :
Onderstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto…

BNB, XRP, DOGE blijven iets achter

Binance Coin (BNB) en Ripple (XRP) lopen vandaag iets achter, maar zijn nog steeds 1,5% gestegen. Beide koersen kennen een lagere piek dan eerder deze week. BNB raakte $ 311 aan na de rally, maar duikt nu onder $ 305. Read also : Crypto in december 2022: het wordt een piek en een mislukking. XRP raakte $ 0,42 aan, maar zakt nu naar $ 0,412. Dogecoin (DOGE) is al wat sterker aan het stijgen en stijgt met 2,6% naar $0,086.

On the same subject :
Als je bedrijf groeit, is het als ondernemer goed om wat activa…

ADA, MATIC en SOL maken sterke stuiter

Cardano (ADA), polygon (MATIC) en solana (SOL) stijgen nog sneller. De ADA-prijs daalt vanmorgen onder $ 0,38, maar is vandaag nog steeds met 5,2% gestegen. MATIC is terug boven $ 1, een stijging van 5,3%. Solana (SOL) bewoog even boven de $25 maar zakt nu naar $24,3. SOL is vandaag zelfs met 5,5% gestegen.

De beste webhooks in Solana zijn nu 10 keer beter.

Maak, bewerk, update, krijg of verwijder Helius-webhooks met één enkele oproep.

Meer dan 100 ingebouwde transactietype-opsommingen en dApps om uit te kiezen! pic.twitter.com/qCWj2lujt6

— Helius (, ⚡) (@heliuslabs) 25 januari 2023

Crypto top 100 hardste stijgers

Vandaag vinden we verschillende harde stijgers in de top 100. Fantom (FTM) is bijna 8% gestegen en apecoin (APE) is al 11% gestegen. Bullishness (OP) maakte gisteravond weer een nieuwe all-time high (ATH) van $2,5, maar zakt nu naar $2,3. De OP-prijs is echter 14% plus.

Optimisme Goerli-update: @OPLabsPBC-engineeringteam heeft het probleem opgelost dat de verminderde prestaties veroorzaakte. De Optimism Goerli-sequencer werkt nu normaal.

Als u nodes uitvoert op Optimism Goerli, moet u mogelijk wat actie ondernemen. Details volgen: https://t.co/y8kMJr7SWm

— Optimisme (✨🔴_🔴✨) (@optimismFND) 26 januari 2023

Het Mina (MINA)-protocol steeg vandaag zelfs met 17,5%. Ecash (XEC) maakte gisteravond een grote piek, daalde toen scherp en is nog steeds 20% gestegen.

De bouw stopt nooit! 🧑‍💻

📣 #BitcoinABC 0.26.11 is nu beschikbaar!

Deze versie voegt een connectiviteitscontrole toe voor Avalanche uitzetknooppunten en brengt verschillende prestatieverbeteringen met zich mee.

Download nu! ⬇️$XEC #eCash #JustBuild 🛠 https://t.co/6YQf8ivCUm

— eCash (@eCashOfficial) 26 januari 2023

Aptos is al 400% gestegen dit jaar

Maar de winnaar van de top 100 is weer fit (APT). De APT-prijs bereikte gisteravond ook de nieuwe ATH met een prijs van $19,4. APT daalt momenteel tot $ 18,3, maar is vandaag nog steeds 34% gestegen. Het APT-tarief is nu maar liefst 400% (!) in plus in 2023.

Voor een van de #AptosWorldTour 🇰🇷

Tot snel Seoel! pic.twitter.com/GACCKTecU4

— Aptos (@Aptos_Network) 26 januari 2023

Handel samen met Crypto Insiders

Zoekt u hulp bij het handelen? Heeft u vragen en wilt u direct technische analyses ontvangen van een groot aantal cryptocurrencies? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uit. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en laatste analyses. Hier kun je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en liefhebbers van cryptocurrency die klaar staan ​​om je te helpen!

Disclaimer: beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn gebaseerd op de inzichten en ervaringen van onze eigen analisten en zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koen K.