Nvft.nl » Crypto-experts herzien de prijs van solana: “er zijn hier nieuwe kansen”

Crypto-experts herzien de prijs van solana: “er zijn hier nieuwe kansen”

Thuis > Overzicht > Analyse > Crypto-experts analyseren Solana-prijs: “Er zijn hier nieuwe kansen”

Crypto Insiders Premium-leden ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptocurrencies. U komt ook in contact met ervaren handelaren, analisten en een gemeenschap van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente beoordeling van Solana (SOL) die eerder werd gedeeld in onze Premium-groep. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium lidmaatschap 30 dagen gratis uit.

Technische analyse SOL koers

Analisten van Crypto Insiders gaven in hun eerdere Solana-analyse al aan dat ze verwachten dat de prijs in de blauwe zone weerstand zal vinden. On the same subject : Crypto-crash schaduwt industrie en investeerders: ‘Leer mijn lessen’.

Zoals we nu kunnen zien, is dit inderdaad het geval en kan er een fix plaatsvinden. Analisten legden dit onlangs als volgt uit aan leden:

“We zien dat de prijs weerstand vindt in de zone die we hebben getekend. Toch zien we misschien nog steeds een kleine stijging naar $ 27,91, maar dit zal waarschijnlijk worden gevolgd door een grotere correctie. We houden de gele trendlijn in de gaten, als deze breekt, hebben we een bevestiging dat golf (1) gereed is en de prijs richting golf (2) beweegt.

Na de correctie zien we nieuwe kansen ontstaan ​​in de groene zone. Op dit moment verwachten we dat deze correctie zich zal vestigen tussen een prijs van $ 15,09 en $ 17,27. We zullen zo snel mogelijk delen hoe het zal toenemen in een nieuwe analyse in de Premium-omgeving.”

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De cryptocurrency-markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke verhoging een verlaging. Onze analisten gebruiken Bybit dan ook om via shortposities ook te profiteren van dalende koersen. On the same subject : Crypto als belegging (pensioen) of belegging. Met een Premium-abonnement ontvangt u wekelijks technische analyse van meer dan 20 cryptocurrencies en leert u van ervaren analisten en handelaren hoe u hiervan kunt profiteren. Kijk voor meer informatie op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Read also :
Het onderstaande artikel is een ingezonden stuk en valt niet onder de…

Lees meer over Solana

Disclaimer: beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en tips op deze site zijn gebaseerd op de eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze zijn dus alleen voor educatieve doeleinden.

Read also :
December was weer een moeilijke maand voor zowel groeiaandelen als digitale activa,…

Koen K.