Nvft.nl » 5 crypto’s met grote ambities in 2023

5 crypto’s met grote ambities in 2023

Onderstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

Wat heeft de toekomst in petto voor crypto? De kans is groot dat de markt in 2023 weer bullish wordt en dat er een groot aantal veelbelovende nieuwe crypto’s in de schijnwerpers komt te staan. Deze tokens kunnen enorm in waarde stijgen in een goede marktcyclus.

Dat hebben we de afgelopen jaren vaker zien gebeuren. Er waren tijden dat bijna elke cryptohandelaar de waarde van zijn portefeuille op natuurlijke wijze zag groeien, omdat bijna alle tokens in waarde stegen. De echt succesvolle handelaren investeerden echter intelligent en slaagden erin winsten te maken die op de aandelenmarkt bijna onmogelijk zijn.

Als 2023 ook een goed jaar wordt voor cryptocurrency, dan is de sleutel tot succes investeren in goede nieuwe cryptomunten en projecten. Het is echter niet zo eenvoudig om de nieuwste cryptovaluta te spotten die exponentieel kunnen stijgen.

5 presale-crypto voor 2023

Het is nu nog niet eenvoudig te zeggen welke nieuwe cryptocurrencies in 2023 zeer succesvol zullen zijn. On the same subject : Hoe ga je veilig en verantwoord aan de slag met crypto?. Om een ​​doorbraak te nemen, zetten we de nieuwste cryptovaluta tegen de meter, en kunnen we alvast de 5 projecten hieronder uitlichten

De 5 onderstaande projecten zijn nieuwe cryptoprojecten die in 2023 hun eigen digitale token lanceren. Momenteel vindt de tokenvoorverkoop plaats en is het voor vroege investeerders al mogelijk om tegen een vaste en lage prijs te investeren.

See the article :
De cryptomarkt is op zijn zachtst gezegd niet wat het vorig jaar…

Top 5 Nieuwe Cryptomunten voor 2023 Nader Belicht

Waarom zijn bovenstaande de nieuwe cryptomunten om als belegger in de gaten te houden? Laten we voor elk project eens kijken hoe het werkt, wat de use case is en hoe het zit met de cryptovaluta’s die daarbij horen. On the same subject : Voor- en nadelen van Uniglo (GLO), Polygon (MATIC) en Dogecoin (DOGE).

To see also :
‘De inflatie raakt nu iedereen: met alleen sparen red je het niet’…

1. Fight Out (FGHT) 

Fight Out is de laatste crypto voor 2023 die we voorstellen. Fight Out is een gloednieuw Move-to-Earn-initiatief, waar crypto beweging, sport en een gezonde levensstijl ontmoet. To see also : Hoe het ‘crypto-wonderkind’ miljarden verloor – en de hele industrie schokte. Ze verbinden op unieke wijze de mogelijkheden van de blockchain met toepassingen in het echte leven.

Kortom, met Fight Out kun je crypto verdienen door te bewegen. Dit kunnen je eigen workouts zijn thuis of in de sportschool, maar ook ondersteuning vanuit Fight Out zelf voor bijvoorbeeld voedings- of sportschema’s, trainingen en zelfs real life begeleiding op een fysieke locatie.

Fight Out gaat verder dan concurrerende Move-to-Earn-projecten zoals STEPN. Ze meten alleen hoeveel stappen je per dag zet, en belonen dat met een aantal tokens. Fight Out daarentegen helpt echt om je levensstijl te veranderen, en de applicatie staat vol met tips en extra features om je hierbij te helpen.

Fight Out werkt ook aan de lancering van een eigen sportschoolketen. Ze noemen deze buurthuizen het liefst omdat er naast de trainingsmogelijkheden ook de mogelijkheid is om bijvoorbeeld in een shared office te werken. Fight Out wil in het eerste jaar zo’n 25 fysieke locaties van een eigen ‘hub’ in de grote steden opzetten, en daarnaast samenwerkingsverbanden aangaan met bestaande gyms en co-work centers.

Naast een eigen applicatie en locaties lanceert Fight Out ook een eigen digitale token. Dit is de ERC-20 FGHT-cryptocurrency. Het token is gebouwd op de Ethereum-blockchain en zal worden gebruikt om leden te betalen. Met FGHT kunnen ze nieuwe trainingen, schema’s en handleidingen kopen, maar ook hun (fysieke) clublidmaatschap en extra’s als merchandise, hightech fitnessapparatuur en voedingssupplementen.

Interessant is dat je in de Fight Out-app je ‘SoulBound’-avatar krijgt. Dit is een persoonlijke avatar in de vorm van een NFT, waarvan de eigenschappen gekoppeld zijn aan je prestaties in het echte leven. Je kunt upgrades voor je personage verdienen door bepaalde sportuitdagingen te voltooien. De avatar zal ook bruikbaar zijn in metaverse.

De voorverkoop van Fight Out loopt al sinds half december en zal stoppen bij verkoop of aan het einde van het eerste kwartaal van 2023. Daarna zal de veelbelovende nieuwe crypto officieel beschikbaar zijn via verschillende gecentraliseerde en decentrale crypto-exchanges. .

In de eerste weken heeft het Fight Out Move-to-Earn-project al meer dan $ 2,5 miljoen aan investeringen van investeerders opgehaald. Hiermee gaat de nieuwste crypto van dit moment goed van start op weg naar 2023.

Het Fight Out-team heeft een voorinvestering van $ 5 miljoen als eerste en belangrijkste doel gesteld. Dit is het bedrag dat Fight Out hun eerste eigen sportschool wil openen. In het huidige tempo kan dat heel snel zijn.

Momenteel ontvangen investeerders extra bonussen wanneer ze een bepaald bedrag storten en/of hun FGHT-tokens vergrendelen. Dit betekent dat de tokens niet direct bij lancering worden uitbetaald, maar pas later worden uitbetaald. Dit zorgt ervoor dat de verkoopdruk bij de lancering beperkt blijft en grote verkopen worden voorkomen.

FGHT-token kost momenteel $ 0,0166. Daarnaast zijn er bonussen te ontvangen in FGHT-tokens tot 50% van het geïnvesteerde bedrag. De aanbiedingsprijs van FGHT zal $ 0,0333 zijn, wat aanzienlijk hoger is dan de huidige prijs.

Zelf beleggen kan via de officiële website van Fight Out die hieronder gelinkt is. FGHT kan worden gekocht met Tether (USDT) of Ethereum. Hiervoor is het wel nodig om een ​​crypto wallet aan te sluiten en tokens uit te wisselen.

To see also :
Cryptocurrency is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ruim…

2. Dash 2 Trade (D2T) 

Dash 2 Trade is al wat verder in het voorverkooptraject en de datum waarop de nieuwe D2T-crypto live gaat, is al bevestigd. Dit zal zijn op woensdag 11 januari 2023. Er zijn al verschillende beurzen die hebben aangekondigd dat D2T daar verhandeld kan worden, wat een goed teken is.

De belangstelling voor Dash 2 Trade en hun D2T-token is de afgelopen maanden aanzienlijk toegenomen. Zo is er al bijna 12 miljoen dollar aan kapitaal opgehaald met de voorverkoop. Deze staat op het punt verkocht te worden.

Nadat de voorverkoop is afgelopen, zijn de tokens nog steeds gemakkelijk te kopen via de reeds bevestigde aanbiedingen door te handelen op verschillende bekende crypto-uitwisselingen. Hiermee komt de token ook direct onder de aandacht van een grote en nieuwe groep potentiële investeerders.

Wat doet Dash 2 Trade? Kortom, Dash 2 Trade is een analyseplatform gebouwd voor en door handelaren. Dash 2 Trade biedt handelaren de beste crypto-handelssignalen over wanneer ze een bepaalde valuta moeten kopen of verkopen, gebaseerd op zowel technische indicatoren als gegevens van de blockchain zelf en sociale media.

Dash 2 Trade heeft eigen meetsystemen ontwikkeld en kan op basis van een combinatie van deze indicatoren en data aanbevelingen doen over bestaande tokens, maar ook veel nieuwe crypto’s. Er is zelfs een speciale tool en beoordelingssysteem voor de nieuwste cryptovoorverkoop en -vermeldingen.

3. C+Charge (CCHG) 

De nieuwste crypto op het gebied van duurzaamheid is C+Charge, en jij kunt echt een van de eersten zijn die in dit project investeert. C+Charge zal hun CCHG-token in 2023 vrijgeven. Dit token wordt gebruikt om eigenaren van elektrische voertuigen te belonen.

Dit gebeurt door middel van een koppeling met verschillende laadstations en hun betalingssysteem via de blockchain. Betalen doe je met CCHG en als extra optie kunnen elektrische rijders ook carbon credits krijgen.

Het token is beschikbaar voor $ 0,013 per CCHG. Deze prijs loopt op naarmate de voorverkoop vordert, totdat er in totaal 6,6 miljoen dollar is opgehaald om de applicatie verder te ontwikkelen.

4. Calvaria (RIA) 

Calvaria (RIA) is de vierde token in de lijst met nieuwe cryptocurrencies om voor 2023 in te investeren. De afgelopen weken zijn er al 135 miljoen RIA-tokens verkocht, voor een totaal van $2,6 miljoen. Hiermee komt de voorverkoop van Calvaria bijna tot een goed einde.

Begin 2023 zal de veelbelovende nieuwe crypto genoteerd worden op een cryptobeurs. Tot die tijd kun je nog meedoen aan de voorverkoop.

Calvaria is een Play-to-Earn-project dat is ontworpen als een ruilkaartspel. In die zin lijkt het erg op bekende games als Hearthstone en Magic: The Gathering. Spelers maken hun eigen kaartspel en doen vervolgens mee aan toernooien. Topspelers ontvangen crypto-tokens als beloning voor het winnen van wedstrijden.

Er is geen vereiste om met crypto te spelen of een crypto-portemonnee te hebben, wat Calvaria toegankelijker maakt dan veel concurrenten. De game heeft ook een interessante verhaallijn en veel unieke kaarten die strategisch spel vereisen.

5. IMPT (IMPT) 

We sluiten af ​​met IMPT (IMPT). Dit is de cryptocurrency-token van het IMPT.io-platform, waarmee iedereen eenvoudig zijn CO2-voetafdruk kan compenseren met CO2-credits.

IMPT is meer dan alleen een markt voor koolstofkredieten geregistreerd als NFT’s. Het is ook een platform voor retailers en consumenten. IMPT wil partnerships aangaan met retailers en wanneer consumenten via de IMPT applicatie of widget een aankoop bij hen doen, gaat automatisch een deel van de omzet naar een goed doel.

Het IMPT-token is sinds kort beschikbaar op verschillende bekende crypto-exchanges.

Bovenstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

Koen K.