Nvft.nl » 5 Cryptocurrencies met mogelijk toekomstperspectief in 2023

5 Cryptocurrencies met mogelijk toekomstperspectief in 2023

Onderstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

De algehele cryptomarkt heeft het de afgelopen maanden moeilijk gehad, alle grote cryptocurrencies staan ​​in het rood en investeerders vragen zich af welke crypto een toekomst zou kunnen hebben? Gelukkig is het gebruikelijk dat er goede en mindere periodes zijn in aandelen, forex en ook in de cryptomarkt.

Geen reden tot paniek, er zijn nog veel cryptocurrencies met mogelijk toekomstperspectief. Dit artikel bespreekt vijf van deze tokens.

Welke crypto heeft toekomst? 5 cryptomunten met toekomstperspectief

Dit zijn onze vijf favoriete cryptocurrencies met een toekomstperspectief: To see also : Investeren in cryptocurrencies: 8 dingen om op te letten.

>>> Nu naar de Fight Out-voorverkoop <<<

Read also :
Periodiek beleggen is een van de beleggingsstrategieën waarmee stukje bij beetje kapitaal…

Welke Crypto Heeft Toekomst? 5 Cryptomunten met Toekomstperspectief – Nader toegelicht

1. Fight Out (FGHT) – Move-to-earn crypto project

Zou het mogelijk zijn om te sporten en cryptocurrencies te verdienen? In het verleden werden eerder move-to-win-projecten gelanceerd, maar onlangs is het nieuwe Fight Out-project gelanceerd. On the same subject : Jongeren en investeringen: “Sommige mensen denken: “Ik stop wat geld in crypto, dan kan ik een groot huis kopen”.

Het platform lanceert een mobiele app die al je gegevens registreert en vervolgens je trainingen opslaat. Zo krijg je een overzicht van hoeveel je de afgelopen periode hebt gesport en op basis daarvan word je beloond in FGHT-tokens.

In de app wordt het ook mogelijk om je eigen NFT-avatar aan te maken en die kun je levend houden door je trainingen op te nemen in de Fight Out-app. In de toekomst hoef je zelf de oefeningen niet meer te registreren, want Fight Out wil op termijn ook eigen gyms openen, die automatisch koppelen aan je Fight Out account. Op deze manier wordt alle sportvoortgang in de app opgeslagen.

De app krijgt meer functies dan alleen het opslaan van oefeningen. Sportpassen kunnen in de digitale omgeving worden opgeslagen, trainingen kunnen worden vergeleken met vrienden en er kan advies worden ingewonnen bij professionals.

Het FGHT-token is al te koop in de eerste fase van de voorverkoop. De stap voor winst lijkt de interesse van sommige investeerders te hebben getrokken, met meer dan $ 2,5 miljoen aan FGHT-tokens die in de eerste paar dagen van de crypto-voorverkoop zijn verkocht. Voor 1 FIGHT-token betaal je momenteel 0,0166 USDT.

>>> Nu naar de Fight Out-voorverkoop <<<

2. Dash 2 Trade (D2T) – Crypto signalen en analyse platform

Dash 2 Trade is een crypto-analyseplatform waar u goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen om te investeren in uw volgende digitale asset met behulp van cryptosignalen en vele andere tools. On the same subject : Experts verwachten dat deze groene Crypto X30 tegen 2023 zal verdwijnen – IMPT. Het platform zal particuliere beleggers ondersteunen op basis van de meest actuele handelsdata en geavanceerde tools, zodat iedere belegger een stabiele portefeuille kan opbouwen.

Tools zoals autohandelaar, pre-sale waarschuwingen, pre-sale scoresysteem, sociale sentimentanalyse van verschillende tokens en vele andere tools zullen beschikbaar zijn op het platform. Het platform gaat werken met een abonnementensysteem, om de tools en bedrijfsgegevens te gebruiken moet er een abonnement worden afgesloten. Dit maandelijks opzegbare abonnement moet worden betaald met het native token van het platform, de D2T.

Hierdoor heeft deze token een duidelijke toepassing en kan het dus een toekomstperspectief hebben. Wanneer steeds meer investeerders het platform gaan gebruiken, neemt de vraag naar de D2T-token toe en krijgt de token meer en meer toepassing.

De token is al te koop tijdens de Dash 2 Trade crypto voorverkoop, de tokens zullen nog enkele dagen te koop zijn tegen een (lage) voorverkoopprijs. Vanaf 11 januari wordt de token voor het eerst op de centrale beurs verkocht.

>>> Nu naar de Dash 2 Business Voorverkoop <<<

3. C+Charge (CCHG) – Duurzame cryptomunt

C+Charge is een van de beste groene cryptocurrencies die het potentieel heeft om op de lange termijn relevant te blijven. Het platform wil zich richten op laadpalen en elektrische voertuigen. Betalen voor het opladen van elektrische auto’s moet in de toekomst ook mogelijk zijn met crypto. Het native token, het CCHG-token, zou hiervoor geschikt zijn.

Cryptocurrencies zijn perfect voor dit soort projecten, de tokens zijn erg snel in het verwerken van transacties, goedkoop en zeer toegankelijk. Het platform wil ook carbon credits invoeren op het platform. Iedereen die elektrisch rijdt en de app gebruikt, kan deze credits verdienen.

Momenteel is het voor individuen niet mogelijk om koolstofkredieten te bezitten, aangezien deze alleen beschikbaar zijn voor bedrijven. C+Charge wil daar verandering in brengen door krediet te democratiseren.

De token is een potentiële toevoeging aan de portefeuille als je op zoek bent naar cryptocurrencies met toekomstperspectief. C+Charge wil een platform ontwikkelen dat jarenlang relevant blijft. Het CCHG-token kan nu worden gekocht bij de C+Charge-voorverkoop, het kopen van het token kan met USDT en ETH.

>>> Nu naar de C+Charge-voorverkoop <<<

4. Calvaria (RIA) – Play-to-earn crypto game

Calvaria is een spelwinnend cryptospel. Het platform heeft het juiste fundament om ook op de lange termijn relevant te blijven. Het NFT-kaartspel beloont spelers die andere spelers online verslaan in gevechten of voor het winnen van toernooien.

De RIA is de native token van het platform, zoals eerder vermeld, is het mogelijk om crypto te verdienen tijdens het spelen van dit spel. Hiervoor wordt het RIA-token gebruikt en het token wordt ook gebruikt om NFT’s voor het gevechtsdek te kopen.

Wanneer een speler het spel wil verlaten, is het mogelijk om alle NFT-kaarten weer te verkopen en de RIA-tokens in te wisselen voor bijvoorbeeld ETH of USDT.

Het is al mogelijk om RIA-tokens te kopen, in de laatste fase van de Calvaria-voorverkoop. Voor 1 USDT krijg je momenteel 30,77 RIA-tokens.

>>> Nu naar de Calvaria Voorverkoop <<<

5. Ethereum (ETH) – Een van de cryptomunten met toekomstperspectief na 2.0 update

Ethereum is al jaren een van de leidende altcoins en kent ongekend succes met het blockchain-netwerk. Veel cryptocurrencies werken op het Ethereum-netwerk, zoals Dash 2 Trade, Calvaria, RobotEra en vele andere cryptoprojecten. Dit maakt ETH tot een van de grootste netwerken en heeft enorme toekomstperspectieven.

Na “de Fusie” verbeterde dit toekomstperspectief alleen maar, zo veranderde het mechanisme waarmee transacties worden verwerkt van een zeer inefficiënt bewijs van werk in een veel beter bewijs van interesse. Hierdoor kunnen er op een economischere manier meer transacties tegelijkertijd worden verwerkt tegen vele malen lagere kosten.

Ethereum blijft dan ook bijna een absolute must bij het opbouwen van een cryptoportfolio. Het token heeft na Bitcoin de grootste marktkapitalisatie en lijkt nog steeds het vertrouwen van veel investeerders te hebben.

On the same subject :
Het voormalige DEGIRO-team lanceerde het revolutionaire cryptoplatform FinstMet de laagste kosten van…

Welke crypto heeft toekomst? – Bepalen of cryptomunten toekomstperspectief hebben

Het kiezen van het volgende activum om in te investeren blijft ingewikkeld, er zijn veel factoren die een rol spelen bij het bepalen van de volgende investering. Want welke crypto heeft toekomst? Een vraag zonder simpel antwoord. Er zijn veel aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het analyseren. Bijvoorbeeld of een project een toepassing of hulpprogramma heeft. Bij self-coins is al gebleken dat ze vaak niet lang nodig hebben om relevant te blijven.

De volgende twee punten zijn belangrijk om op te letten bij het vinden van nieuwe tokens om voor de lange termijn in te investeren.

Community

De community die een project steunt is enorm belangrijk, zolang er genoeg mensen zijn die een project steunen, zal een project altijd belangrijk blijven. Kijk bijvoorbeeld naar tokens zoals Dogecoin, een cryptocurrency op zich die nog steeds behoorlijk relevant is.

Zo is bij Dash 2 Trade het opbouwen van een community erg belangrijk, net als bij Learn 2 Trade (ontwikkeld door hetzelfde team) moet je werken aan een community die actief gebruik maakt van het platform. Zo blijft het token automatisch relevant.

Sector waar het project actief is

Net als bij beleggen in aandelen of andere beleggingsproducten, is de sector waarin een bedrijf opereert enorm belangrijk. Een goed voorbeeld is C+Charge, er komen steeds meer elektrische auto’s en ook het vinden van laadpalen wordt steeds moeilijker.

Projecten die inspelen op deze groeiende vraag en dit ook kunnen koppelen aan duurzaamheid hebben een veel grotere kans van slagen. Let dus altijd goed op in welke sector de crypto actief is alvorens te beleggen.

Bovenstaand artikel is een inzending en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

This may interest you :
Onderstaand artikel is een voorstel en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto…

Koen K.