Nvft.nl » 3 cryptocurrencies die net als DOGE kunnen vliegen

3 cryptocurrencies die net als DOGE kunnen vliegen

Het onderstaande artikel is een ingediend artikel en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en tips op deze website zijn alleen voor educatieve doeleinden.

De maan staat door de kerk: Elon Musk is officieel de nieuwe eigenaar van Twitter. De CEO van onder meer Tesla en SpaceX staat bekend om zijn liefde voor cryptocurrency, met name de meme-munt Dogecoin. De digitale token, die begon als een grap, steeg na aanschaf met meer dan 100% in waarde.

Dit maakt de cryptocurrency waardevoller dan veel grote bedrijven, en DOGE behoort stevig tot de top tien cryptocurrencies naar marktkapitalisatie. Dogecoin wordt momenteel verhandeld voor $ 0,12 en heeft een totale waarde van meer dan $ 15 miljard.

Wat betekent dit voor crypto? 

De prestatie van Dogecoin volgt op een week waarin ook veel andere cryptoprijzen groen werden. Zo steeg Bitcoin (BTC) naar €21.000 – al was er wel weerstand. This may interest you : Jeugd en investeringen: ‘Sommige mensen denken: ‘Ik stop wat geld in crypto, dan kan ik een groot huis kopen’. Altcoins stegen ook in waarde. De belangrijkste altcoin Ethereum (ETH) steeg zelfs meer dan 15% in een week tijd. Een aantal altcoins hebben dit voorbeeld al gevolgd en volgens sommige analisten zullen er nog meer volgen.

Dogecoin staat bekend als een meme-munt. Deze tokens hebben de neiging om sterk op elkaar te reageren, en inderdaad hebben we gezien dat de invloed van Dogecoin ook een stimulerend effect heeft op verschillende ‘concurrenten’.

Zo won Shiba Inu (SHIB) – die zichzelf graag verkoopt als Dogecoin-killer – de afgelopen week 24,27%. SamoyedCoin (SAMO) steeg zelfs bijna 32% in 7 dagen. Dogelon Mars, ticker ELON, was de snelst stijgende meme-munt met 63,64%.

Nu kunnen we zien dat de meeste meme-munten al overhyped zijn en dat de prijzen worden gecorrigeerd. Dogecoin corrigeerde terug naar $ 0,12 van een korte stijging van $ 0,15.

On the same subject :
Zoals elke crypto-investeerder weet, kan investeren in crypto ook geld opleveren in…

3 mogelijke stijgers

Analisten weten op dit moment niet zeker of de markt daalt of stijgt, we kunnen een verdere opleving of een neerwaarts momentum verwachten. To see also : Zo kun je zien of de prijs van je favoriete crypto wordt gemanipuleerd. Terwijl experts de huidige markt wegen, introduceren we drie nieuwe cryptocurrencies die onlangs op de markt zijn gekomen en momenteel een hoge vlucht nemen.

Al deze tokens behoren tot een veelbelovend nieuw cryptoproject. Laten we eens kijken naar elk token, waarom het een interessant project is om in te investeren en waarom die investering kan uitgroeien tot een van de snelst stijgende cryptovaluta’s van dit moment.

Dash 2 Trade (D2T) – Nieuwe Analyseplatform met Crypto Signalen

Dash 2 Trade is een nieuw cryptocurrency-analyseplatform. Het biedt zijn gebruikers dagelijkse crypto-handelssignalen, voorspellingen en sociale statistieken. This may interest you : Hoe ga je veilig en verantwoord aan de slag met crypto?. Als handelaar kunt u altijd in één oogopslag de markt in de gaten houden en een weloverwogen keuze maken met betrekking tot uw beleggingen.

Dash 2 Trade kan handelaren bijvoorbeeld helpen om succesvoller te beleggen. Dash 2 Trade gebruikt een combinatie van technische indicatoren, on-chain data en handelsstrategieën voor zijn analyse. U kunt het platform ook gebruiken om uw eigen strategie te ontwikkelen en deze beetje bij beetje te verbeteren totdat deze optimaal werkt.

Het unieke kenmerk van Dash 2 Trade is dat ze een methode hebben ontwikkeld om het sociale sentiment rond cryptocurrencies te meten. Door interacties en activiteit op sociale mediasites zoals Twitter, Facebook, Reddit en Instagram te meten en of interacties overwegend positief of negatief van toon zijn, kan Dash 2 Trade nauwkeuriger voorspellen hoe de prijs van een cryptocurrency op korte termijn zal veranderen . deadline.

Dash 2 Trade is onderdeel van het moederbedrijf Learn 2 Trade. Het is een succesvol educatief platform dat zich richt op handelsadvies, vooral in de forexmarkt. Learn 2 Trade is actief sinds 2017 en is enorm populair. Tienduizenden handelaren gebruiken dit platform.

Het Dash 2 Trade-team bestaat uit verschillende veteranen van de handelswereld. De namen zijn bekend en het is duidelijk dat ze erbij betrokken zijn. De vooruitzichten voor Dash 2 Trade zijn dan ook goed.

Dash 2 Trade token (D2T) wordt gebruikt voor verschillende transacties in het ecosysteem. Het belangrijkste is om te betalen voor toegang tot Dash 2 Trade-services. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende plannen.

De eerste optie is gratis en gebruikers betalen maandelijks in D2T-tokens voor de andere twee pakketten. U kunt ook vooruit betalen – als u voor een jaar betaalt, volgt er een korting.

Door te investeren in een D2T presale bent u dus verzekerd van meer leads op de meest potentiële presale in de toekomst. Meer weten? Klik dan op onderstaande link.

To see also :
Waarom meer vrouwen moeten gaan beleggen Zijn er echt substantiële verschillen tussen…

Impact Project (IMPT) – Duurzame Cryptocurrency vecht tegen Klimaatverandering

Klimaat wordt steeds belangrijker. De afgelopen weken hebben we massaal van het heerlijke weer kunnen genieten, maar de feiten liegen er niet om: de aarde warmt op en dat zorgt voor allerlei problemen. Het is dus tijd om er iets aan te doen.

tenminste; dat is de vaste overtuiging van The Impact Project. Dit is een nieuw blockchain-concept waarbij CO2-credits worden gebruikt om de CO2-voetafdruk van individuen of bedrijven te compenseren.

Ze kunnen CO2-credits kopen met het IMPT-token via The Impact Project. Een duurzame cryptocurrency gebouwd op het duurzame Ethereum-netwerk. Door Proof-of-Stake te combineren met de groene initiatieven van The Impact Project, kan IMPT zelfs beweren de groenste cryptocurrency ter wereld te zijn.

IMPT maakt de handel in koolstofeenheden transparant door ze op de blockchain te registreren als NFT’s. Carbon credits kunnen worden gekocht voor IMPT en kunnen vervolgens vrij worden verhandeld of vernietigd. Als de eigenaar besluit zijn CO2-tegoed te gebruiken en het dus te vernietigen, ontvangt hij als extra stimulans een unieke NFT van de verzamelaar.

Naast het IMPT-token lanceert het Impact Project ook een platform en een widget. Hiervoor hebben we samengewerkt met een groot aantal bekende retailers en komen er regelmatig nieuwe bij. Door via het IMPT-platform te kopen bij een aangesloten retailer, ontvangt de consument IMPT-tokens die kunnen worden omgezet in carbon credits.

De aangesloten retailer geeft ook een deel van de winst af. Het bedrijf is vrij om te bepalen hoeveel – hoewel deze informatie natuurlijk direct beschikbaar is op het IMPT-platform. Het gedeelte van de verkoop dat opzij wordt gezet, wordt vervolgens gedoneerd aan een van de speciaal geselecteerde milieudoelen.

De IMPT-voorverkoop loopt al een tijdje en is op weg naar groot succes. Er is al meer dan $ 11,7 miljoen opgehaald bij investeerders. Fase 2 van de drie is momenteel in uitvoering. Fase 3 is de laatste fase van de IMPT-voorverkoop, waarbij de prijs van één token nog een keer wordt verhoogd vóór de eerste crypto-uitwisselingslijst.

Door al deel te nemen aan de voorverkoop, kunnen investeerders de best mogelijke startpositie bereiken – als vroege investeerder zullen ze het maximale voordeel halen wanneer het IMPT-project in de nabije toekomst aan kracht wint.

Calvaria (RIA) – Blockchain Trading Card Game met P2E Element 

Calvaria zoekt het vanuit een heel andere hoek. Calvaria is een fantasie ruilkaartspel waarbij spelers digitale speelkaarten verzamelen met verschillende personages en items uit een fictieve wereld die zich afspeelt na de dood.

Deze wereld heet Arcilla Vivina en vormt samen met het nabijgelegen Miaquilia en het duistere The Void het Calvaria-universum. In dit universum zijn er verschillende personages en kaarten die met elkaar omgaan – en niet allemaal op een positieve manier.

Spelers verzamelen ruilkaarten, die als NFT’s op de blockchain worden geregistreerd. Vervolgens stelden ze hun team en tactieken samen. Als je klaar bent, kun je meedoen aan toernooien waarin je het opneemt tegen andere spelers. Door verstandig kaarten te spelen, flexibiliteit en tactische kennis te gebruiken, kun je andere spelers verslaan en de heerser van de wereld van Calvaria worden.

Als beloning krijg je niet alleen (eventueel) extra kaarten en upgrades, maar ook RIA-tokens. Dit is de Calvaria-cryptocurrency die in transacties zal worden gebruikt. De token is gebouwd op het Ethereum netwerk en is dus een ERC-20 token.

Daarom is RIA geschikt voor handel op beurzen en NFT-markten. Door RIA-tokens te verwerven, kunnen spelers inkomsten verdienen. Ze kunnen de tokens vervolgens inwisselen voor andere crypto-tokens. RIA-tokens kunnen ook worden gebruikt om game-upgrades en extra kaarten te kopen.

Onlangs is de RIA voorverkoop gestart. Een totaal van 300 miljoen RIA-tokens, elk 30 miljoen eenheden, zullen in 10 ronden worden verkocht. Ronde 1 begint bij $ 0,01 en wordt bij elke nieuwe ronde met $ 0,0055 verhoogd.

Conclusie – Welke Cryptos kunnen stijgen zoals DOGE

Meme-munten blijven een risico – Dogecoin heeft nog steeds geen echte functionaliteit en de huidige prijswaarde is gebaseerd op speculatie. Met de uiteindelijke overname van Twitter door Elon Musk & Co, maar er lijkt een goede reden te zijn om te speculeren.

Het is echter verre van zeker dat Dogecoin binnenkort beschikbaar zal zijn als betaalmiddel via het social media platform. Zo investeerde crypto exchange Binance – eigenaar van verschillende cryptocurrencies zoals Binance Coin (BNB) en stablecoin BUSD – ook fors. Als gevolg hiervan zijn analisten het allesbehalve unaniem over de vraag of DOGE kan blijven stijgen en of andere cryptocurrencies hiervan zullen profiteren.

In plaats daarvan raden we aan om een ​​aantal interessante nieuwe crypto-pre-sales te overwegen als een project om in te investeren. D2T, IMPT en RIA zijn verschillende projecten met hun eigen toepassingen en community. Je kunt al eenvoudig in deze cryptocurrencies investeren door deel te nemen aan de voorverkoop op hun website.

Het bovenstaande artikel is een ingediend stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en tips op deze website zijn alleen voor educatieve doeleinden.

Koen K.